Gipszkarton médiafal

A nappalid a pihenés, a szórakozás, és a családi- vagy baráti összejövetelek helyszíne. Ez lesz az a közösségi tér, ahol minden a kényelemről szól! Ha stílusos megoldást keres a nappali központi falának berendezéséhez és a TV elhelyezéséhez, akkor érdemes egyedi megoldásokban gondolkozni!

Gipszkarton médiafal – élet kábelek nélkül

gipszkarton-mediafal-otthon-mester-3

A szórakoztató központ kiépítése az egyik lényeges eleme a nappali berendezésének, a TV és médialejátszó, a hangrendszer elhelyezése nem egy egyszerű feladat.

A nappali- vagy lakásfelújítás első lépése legyen a tervezés. Gondold végig, hogy hol lesz a szórakoztató elektronikai eszközök végleges helye, és tervezd meg okosan – akár egy szakember segítségével. Biztosan szeretnél megszabadulni a szobán körbefutó és átvezető kábelektől, legalábbis nem szem előtt tartani azokat. Nem szabad megfeledkezni a hátsó, surround hangszórókról sem, érdemes a hangkábeleket is szépen, ízlésesen „eltüntetni” a gipszkarton médiafal segítségével.

Gipszkarton médiafal – szép és érdekes látványelemek

Természetesen nem kell megalkudni, és a hasznosság mellett elfelejteni a dizájnt! Neked is különleges médiafalad lehet, egyedi kiépítéssel, gipszkarton és dekoratív burkolat elemekkel, és hangulatvilágítással!

A gipszkartonra érdemes úgy gondolni, mint a lehetőségek korlátlan tárházára. A jól megszokott felhasználásán túl ma már egyre többen használják otthonuk egyedi kialakítására is. A szokványos nappali szekrénysor helyett a gipszkarton bútor nagyon kreatív megoldásokat kínál. Felhasználhatóságát tekintve, funkcióval bíró bútorzatunk kialakításában is csak a képzeletünk szabhat határt.

gipszkarton-mediafal-otthon-mester-2

A gipszkarton médiafal talán egyik legnagyobb előnye, hogy 100%-osan az adott szobára, vagy nappalira igazítható. A sajátosan kialakított nappalik egyedi megoldásokat kívánnak, és természetesen nem utolsó szempont a helytakarékos és látványos kialakítás. A minimál- és otthonos stílusvariációk is könnyen kialakíthatóak, a sajátos tervezési lehetőségek miatt.
Legyen szó egy kisebb lakásról, vagy egy hatalmas élettérről, a gipszkarton teljesen a személyes igényekre szabható, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnünk.

Az így kialakított médiafalba spotlámpák is elhelyezhetőek, amivel még inkább fokozhatjuk a szoba különleges hangulatát. Egyedi színekkel, és anyagokkal még inkább a saját ízlésünkre alakíthatjuk nappali bútorunkat.

gipszkarton-mediafal-otthon-mester-1

A gipszkarton előnyei:

  • Költséghatékony megoldás
  • Illatsemleges és környezetbarát anyag
  • Remekül „takar” (vezetékek)
  • Hő hatására sem reped meg
  • Nem éghető anyag
  • Megfelelő kialakítással nagyon tartós

Gipszkarton médiafal készítése az Otthon Mester szakembereivel

Segítünk megálmodni, és megtervezni nappalid új, és látványos elemét, a gipszkarton médiafalat! Szakembereink már több éve alkotnak csodásan egyedi kompozíciókat, legyen szó bármilyen elképzelésről, mi megvalósítjuk! Pontos és gyors árajánlatot küldünk helyszíni felmérést követően, és hatékonyan, precízen dolgozunk!

Segíthetünk új nappalid kialakításában? Kérj árajánlatot gipszkarton médiafalra!